SÅ VACKER!


Koma, oh my gosh!

Hejsan svejsan alla små nippertippor!, nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka efter vinterdvalan tihi. Jag har nämligen hamnat i koma efter att jag sett en UUUUUUUUUUUUUURGULLIG liten topp på gucci, å VAD JAG DREGLA <3 OH MY liksom, den var bara så sjukt snygg, så sjukt söt å så sjuuuuuuuuuuukt dyr ;)<3<3<3, inget gott om inte dyrt som mamma å pappa brukar säga. Men men, sen efter en stund så slog det bara slint i skallen, och sen vaknade jag upp idag, 5 månader efteråt, liksom HALLÅ FÖRSOVNING! (Bosse du kan detta tihi love ya<3<3). Så nu det första jag ska göra, är att jag ska lägga en riktigt stor lite brunis hemma på min toalett, å det ska bli såååå skööööööööööööööönt. jag har alltid undrat hur det ser ut när afrikaner ska lägga en brunis?, lägger dom då en vitis? iaf, DILEMMA HALLÅ <3<3. hoppas jag får svar snart.

BORTA MED VINDEN:(

Under dessa 5 månader som jag har legat i koma, så har tydligen mamma träffat en ny pojkvän, och min pappa har träffat en ny flickvän, DOM HAR SEPARERAT :(, jag grät i 2 timmar, sen kom jag på att Mammas nya pojkvän var tydligen papppa, och pappas nya flickvän var tydligen mamma! <3 <<3 <3 HALLÅ KÖRKAD tihi <<3<3:):)

OST

Idag har jag också käkat ost så det bara sprutar och har det, fast den smakade inte lika fast som jag trodde den skulle vara, den var lite, Geggig liksom haha:), iaf, uteliggarn sa att det var prima fin ost, och den kostade 2000kr ''Tussen'', så det var dyrt å bra, å bara att hugga in, hihi <3<3 uteliggare<3. dyrt, men bra som sagt :), iaf, skulle träffa Börje idag på Café Dyr. hoppas han kommer(på TVÅ OLIKA SÄTT, HALLÅ HAHA <3<3<3<3) för jag har veeeeeeeeeeerkligen saknat det lilla sexknytet:) Oops, vad sa jag nu:) hehe.

Innan jag hamnade i koma, så hade nämligen Börje skickat mig en födelsedagspresent, en Burka, och en Uggla. JAG BLEV SÅ GLAD TIHI, Ugglor e liksom ''HIGH-FASHION'' just nu, så det var bara sååååå bra. sen för burkan så kan jag använda den på stan, när jag ska ut och ''reprezent'' the middle-east


RSS 2.0