Min Börje, den vackraste hårigaste mannen söder om raevknoll!



Asså, när man ser denna bodien, såtror jag man bara storknar asså, MIN börje är den mest vackra, sympatiska, roliga, söta, sexiga, storkukiga och buskigstjärtiga person man kan hitta i Sverige!

Och han är min <3<3<333333

När jag vaknar upp bredvid denna håriga björn, så är jag alltid den ''Främre'' skeden om ni förstår vad jag menar(JA JAG ÄR THE ''RECIEVER'' hahaha you know what i mean jocke <3<3:) och jag får alltid känna på börjes mastodonta hankön, som om det inte finns någon morgondag:), ett gök om dagen är bra för magen som mamma sa när hon kom in i rummet och börje hade börjat penetrera köksdörren...

PINSAMT MAMMA, HALLÅ
men jag älskar dig ändå mamsen pga dina pancakes:) xoxo

I varje fall, mamma och jag hade en ganska lång konversation efter det att börje hade åkt iväg till börsen för att köpa och sälja, haha, varje gång ngn frågar honom vad han arbetar med, så säger han alltid: ''Köper och säljer'', och det har den här EXTRA touchen av Nochighet om ni förstår vad jag menar:)

<3 min börje:)

I varje fall, vi pratade om vilket sätt som var det bästa avsugningmetoden, och mamma som är väldigt erfaren i ämnet(hon var jenna jamesons tränare HALLÅ! OH MA GOSH liksom, helt sinnes!) i varje fall, hon säger att man skall ta in hela chorizon i munnen samtidigt som man leker med pungkulorna, d.v.s ibland ta in dom i munnen, ibland leka hund å slicka rent(Börje har jääättemkt problem med å hålla fräscht utanför juvelpåsen) och så kan man stoppa in ett eller två fingrar i anus om man känner sig riktigt galen! ÅH vad jag älskar min mammma, hon är så Experienced liksom tihi:)<3.

Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar(ÄLSKAR ANNA ANKA!, VÄRLDSVAN OH MA GOD LIKSOM) och vänta tes börje kmr hem så vi kan leka igen:)

TJINGELING <3


nya clothes, ny look, ny erik

HEJSAN ALLIHOPA
I'm back, stronger than ever!(liksom <33)

Jag har varit på en liten utflykt till thailand, för att hjälpa dom fattiga, och liksom, känna att jag drar mitt strå i samhällsstacken liksom <3<3, i varje fall, resan kostade några toss men inte gör det något när pappsen bidrar till familjekassan på sitt alldeles egna speciella sätt:) shoutout till min papi!!!!!, Jan-Otto Lööfvennopp III af Öfverdhdryve.

I alla fall, jag har köpt en liten thailändare, som heter/kallas Skrevfläck(saken hette ping chong ngnting, men det var alldeles för långt, varför försvåra saker liksom <3 :) ), som gör allt arbete åt mig hemma, gör min mat, städar undan mina kläder, torkar upp kisset bredvid toaletten och när han inte lyder, så är det bara att ta fram kopplet tihi <3:)


Som sagt, så har jag blivit mer medveten om hur jag kan hjälpa till fattiga människor(varför är dom ens fattiga från början? så otroligt onödigt att slösa allt på lyxjet plan, och dyra bilar om dom inte har backup liksom, ngn toss som ligger under kudden etc, (OCH PAPPA OM DU LÄSER DETTA, SÅ VAR DET INTE JAG SOM TOG DOM 55 Tossen som låg under din kudde, varje gång jag tar så tar jag MINST 60 toss och det vet du :) love ya xo xo), i alla fall, som man bäddar får man ligga. Och det påminnner mig om att jag och börje har börjat DEJTA

OH YEZ

Och inte bara det, vi har också köpt en lägenhet i göteborg, spanien, stockholm, kalifornien, thailand, sydafrika, rivieran, london och lite andra sköna ställen. Så nu är det fritt fram att öppna köksdörren och börja leverera stock:))<<3333

I början kändes det lite konstigt, att konstant gå bajsnödig i ett samlag, men jag har sakta men säkert börja gilla sensationen som poppar fram, när jag har börjes juvelsäck i munnen, fast han får ta å duscha mer än 2 ggr i veckan, aldrig skönt att få en ljuvlig andedräkt av anuspenis! haha:)(you know i love ya anywayz:) <3<3),

Auf Wiedersehn


RSS 2.0